Sintrade Telecom BV

SINTRADE TELECOM B.V. is een modern bedrijf, dat gespecialiseerd is in de distributie en verkoop van mobiele communicatie apparatuur. Sintrade Telecom levert als onafhankelijke groothandel van mobiele telefoons snel en voordelig aan telecomretailers, zakelijke telecom dealers en telecom inkooporganisaties. Alle mobiele telefoons in ons assortiment hebben standaard Benelux en/of Europese garantie en zijn origineel simlock vrij! Binnen het enorme marktaanbod in moderne consumenten-elektronica kan Sintrade Telecom u een uniek inzicht bieden in de voor u best lopende GSM-modellen. Dit heeft een beperkt aanbod van mobiele telefoons tot gevolg waarmee wij opvallend concurrerende prijzen kunnen aanbieden.
Dropshipments met pakbonnen met eigen logo is mogelijk bij ons. Wij kiezen niet voor eenmalige transacties maar gaan voor de lange termijn en ons doel is dan ook om een prettige en succesvolle relatie op te bouwen. Sintrade Telecom B.V. is groot door klein te blijven en in onze ogen is klein het nieuwe groot!

Klant worden en toegang verkrijgen tot internet webshop van Sintrade Telecom B.V.:
Op het moment dat wij in overstemming zijn dat u klant kunt worden bij ons, krijgt u van ons toegang tot volledige informatie over producten, prijzen en leveringstermijnen. U kunt snel en overzichtelijk via internet bestellen, status van uw orders controleren etc. Als eerste kunt u zich aanmelden door het invullen van het aanmeldingsformulier. Na verwerking van uw data in onze administratie ontvangt u bericht dat de toegang tot de webshop van Sintrade Telecom B.V. wordt verleend. Ik ben nog geen klant, lees meer

Algemeen:
Bestellingen gedaan voor 17:00 uur worden diezelfde dag nog verstuurd. (mits artikel(en) op voorraad)

(Van bestellingen die gedaan zijn na 17.00 uur kan niet gegarandeerd worden dat deze dezelfde dag nog wordt verstuurd)

Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief 21% BTW.

Verzendkosten voor bestellingen tot en met 5 toestellen bedragen €6 ,90 excl. BTW  (vanaf 6 toestellen dus franco).

Voor winkels die via een inkooporganisatie bestellen gelden andere voorwaarden. Deze staan op de site van de inkooporganisatie.

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in! Sintrade neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.